TERMENI SI CONDITII GENERALE

Termeni si conditii generale in magazinul online www ataf.ro

Accesarea si folosirea acestui site , implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului , se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor .

 

Informatii despre produse

Ataf.ro  va prezinta cu corectitudine culorile, marimile  si descrierea produselor . Totusi pot aparea inadvertente  in cadrul informatiilor referitoare la culorile pe care le vedeti  pe monitor fata de cele reale , astfel ca imaginea produselor  trebuie luata ca si caracter informativ . Produsul executat poate diferi de cel expus deoarece si florile folosite sunt altele si sigur vor fi in perioade diferite de inflorire.

Confectiile deasemenea pot suferi modificari de imagine datorita luminii emise de aparatul de fotografiat  folosit. Ne straduim sa aducem informatii cat mai corecte si complete.

Comenzi

Pentru  aranjamentele florale comanda minima impusa este de 100 RON . Toate preturile afisate sunt exprimate in RON  cu TVA inclus. Preturile afisate nu contin Taxele de transport . Eliberam factura fiscala pentru  toate produsele livrate, emisa conform legislatiei in vigoare din Romania si se primeste impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare. Comenzile minime  facute in zilele lucratoare pana la ora 16, se expediaza  in 24 ore , iar cele facute in zile nelucratoare se expediaza in 48-72 ore . Pentru aranjamentele florale care deservesc un eveniment  precum Nunta, Botez sau  Mese festive comenzile se primesc  cu minim 15 zile lucratoare inainte  fiind necesara o aprovizionare corespunzatoare evenimentului.

Conform legilor in vigoare , comanda  facuta pe website se considera un contract intre UTILIZATOR –CLIENT (persoana  care acceseaza  SITE-ul in scopuri private sau profesionale  si care a acceptat Termenii si Conditiile de utilizare a prezentului SITE  indeplinind astfel  toate cerintele  procesului de inregistrare) si FURNIZOR  ( persoana juridica ce presteaza serviciile acesui SITE ) care se oblige sa livreze produsele si serviciile comandate iar UTILIZATORUL – CLIENTUL se oblige sa plateasca contravaloarea comenzii .

 

Conditii si modalitati de comada , livrare si plata

Comanda se efectueaza  telefonic  ,pe site sau  pe  e_mail ,comanda  care va fi confirmata in aproximativ 60 minute , livrarea se va face direct de catre reprezentatii  FURNIZORULUI  la adresa comunicata  odata cu comanda data de CLIENT si va fi gratuit in Bucuresti, iar pentru comenzile din afara localitatii se va stabili modalitatea de transport si costul in momentul confirmarii comenzii  . Plata se va efectua numerar  in limita a maxim 5000 roni conform legislatiei in vigoare. Pentru comenzi mai mari de 300 lei se va plati un avans de 50% odata cu  lansarea comenzii in contul indicat de catre Furnizor in momentul confirmarii  acesteia .

Politica de retur

Toate imaginile produselor  prezentate pe site au caracter orientativ si sunt personalizate la cerere conform comenzii realizate de client ( efectuarea  aranjamentului floral se va efectua in functie de florile si accesoriile solicitate de catre client  ) , motiv pentru care sunt exceptate de la dreptul de retur/retragere prevazute la art.9-15 din OUG 34/2014 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale.

Confidentialitatea  datelor personale  .

Ataf.ro se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terte persoane.

Datele solicitate sunt  numele, prenumele, nr. Telefon, adresa de e_mail , adresa de facturare, adresa de livrare  , date identificare pentru personae juridice ( nr. Reg com, cui ) si CNP pentru personae fizice.

Datele personale ale UTILIZATORULUI- CLIENTULUI  vor  fi  folosite numai in scopul  declarat al acestui site , pentru a trimite utilizatorului confirmarea , facturarea si livrarea comenzilor .

 Limitarea responsabilitatilor

  • Neplacerile create de intreruperea accesului  in magazine datorate furnizorului de servicii internet  (ISP)
  • Continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin
  • Informatiile eronate primate de la cumparator

 

Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in urmatoarele conditii si numai cu instiintarea clientului :

  • Produsul comandat nu este pe stoc
  • Nu este respectat timpul de comanda prevazut in Termeni si Conditii articolul Comenzi
  • Identificarea unei erori in informatiile despre produs inclusiv pretul sau o oferta promotionala.

 

Dispozitii finale

Ne rezervam dreptul de a face modificari ale acestor termeni si conditii , precum si orice modificari asupra site-ului , fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor .